Вести

Одржан скуп подршке председнику Вучићу у Кули

Као одговор на јучерашње немиле сцене у режији такозване опозиције, чланови и симпатизери Српске Напредне Странке са простора кулске општине, окупили су се испред просторија општинског одбора како би пружили подршку председнику Србије Александру Вучићу и миротворној и прогресивној политици коју он води. За разлику од инструментализованих и диригованих немира испред Председништва, кулски одбор, као и општински одбори широм Србије, изразио је подршку на цивилизован и друштвено прихватљив начин. Окупљенима, који су се самоиницијативно организовали,се обратио један од повереника општинског одбора, Марко Пешић, који је захвалио свима на подршци и достојанству коју грађани наше општине пружају:

„ Сведоци смо једне безумне кампање пуне подметања, која је, нажалост, попримила очигледне облике насиља и деструкције. Од момента када су почињале да стижу вести из Београда, велики број грађана наше општине контактирао је општински одбор како би пружио подршку нашем председнику. Жеља за миром, за новим радним местима, новим путевима, школама, болницама јесте главни разлог данашњег окупљања“.

Пешић је апеловао на окупљене да не наседају на јефтине трикове и провокације од стране оних који ове немире предводе, јер је то управо оно што опозициона клика и прижељкује:

„ Лично верујем и убеђен сам да ће надлежни органи адекватно санкционисати виновнике немира. Такође, сви овде окупљени се надамо да се овакве сцене никада више неће поновити“ - рекао је повереник ОО СНС Кула, Марко Пешић.