Вести

АКТИВИСТИ ОО СНС КУЛА ЧЕСТИТАЛИ ДАМАМА 8. МАРТ

 

Поводом 8. марта Међународног дана жена, Општински одбор Српске напредне странке Кула организовао је штандове како би припадницама лепшег пола честитао њихов дан. Месни одбори Кула, Руски Крстур и Сивац овом приликом даме су даривали пригодним поклоном у виду цвећа и честитки, који су купљени добровољним прилозима чланова и сипатизера. Дамјан Миљанић, испред Општинског одбора Кула честитао је суграђанкама и свим дамама 8. март и рекао да су активности Српске напредне странке препознате и усвајањем новог Закона, који женама у политици омогућава већу заступљеност, с тим што је Српска напредна странка отишла и корак даље, па је на предстојећим изборима на нашој листи 45 посто жена. То ће и убудуће бити политика и активност Српске напредне странке, да ради на унапређењу положаја и жена и свих структура нашег друштва, закључио је Миљанић.

Да наше мало, некоме значи много, показали су искрени осмеси на лицима драгих дама које је веома обрадовао овакав вид пажње.

ОО Српске напредне странке Кула свим дамама честита 8. март, уз жељу да сваки дан у години буде баш њихов, јер је и будућност женског рода.