Вести

УНИЈА ЖЕНА ОБЕЛЕЖИЛА СВЕТСКИ ДАН ПРЕВРЕМЕНО РОЂЕНЕ ДЕЦЕ

17. новембар се широм света обележава као Светски дан превремено рођене деце. Овај датум је 2011. године уврштен у календар Светске здравствене организације као дан подизања свесту о овом проблему, као и подршци бебама и њиховим породицама.

АКТИВИСТИ У РАЗГОВОРУ СА ГРАЂАНИМА

Активисти МО Крушчић, данас су уз помоћ активиста других месних одбора, организовали штанд на пијаци, како би разговарали са својим суграђанима и подели им нови број СНС Информатора. Искористили су прилику и упознали их са активностима странке.

Министар Недимовић посетио пољопривредна газдинства у Руском Крстуру и Кули

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Бранислав Недимовић, посетио је данас пољопривредна газдинства у Руском Крстуру и Кули. У Руском Крстуру је обишао пољопривредно газдинство Сање Хорњак, а у Кули газдинство Латинкин Миленка.

Унија жена обележила Међународни месец борбе против рака дојке

Унија жена ОО СНС Кула обележила је Међународни месец борбе против рака дојке. Циљ обележавања је да се подстакну жене да се редовно јављају на превентивне прегледе, јер је то најбољи начин да се болест дијагностикује на време, а самим тим повећа и степен излечења.

Радна акција у Крушчићу

Активисти МО Крушчић искористили су пријатно суботње јутро радно. У радној акцији, која је организована уз помоћ других месних одбора, офарбана је ограда испред ОШ „Вељко Влаховић“, а покупљено је смеће и лишће како би школа добила лепши сјај.

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Бранислав Недимовић, посетио општину Кула

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Бранислав Недимовић посетио је данас пољопривредна газдинства у Крушчићу и Црвенки и АД „Бачка“ из Сивца. У Крушчићу је обишао пољопривредно газдинство Папајчек Беле, а у Црвенки газдинство Зорић Петра.

Радна акција уређења парка у Кули

Пријатно октобарско јутро вредни активисти СНС Горњи град, уз помоћ активиста из Доњег града, искористили су радно. У оквиру радне акције покупљено је лишће у парку код Старачког дома, офарбане су клупе, а такође је и покупљено смеће и лишће на платоу испред биоскопа, те сад овај део Куле изгледа још лепше.

Pages