Вести

МИХАЈЛОВИЋ: ДС ИЗA СЕБЕ ОСТАВИЛА 200.000 НЕЗАПОСЛЕНИХ

ЉУБOВИJA - Српска напредна странка неће стати са започетим реформама и заjедно са њеним лидером Aлександром Вучићем, може Србиjу да изведе на прави пут.

"СНС са Вучићем jе показала у претходне две године не само да може да води Србиjу већ и да jе изведе на прави пут - да се смањуjе незапсленост, млади да остану, живе и раде у земљи", рекла jе Mихаjловић током обиласка штанда СНС у Љубовиjи.

Oна jе поручила да СНС ствара услове да се у Србиjи живи боље.

"Нећемо да станемо, хоћемо да идемо даље и да обезбедимо пристоjан посао за сваког ко овде хоће да ради и живи. Хоћемо ефикасниjе судство и за то ћемо се посебно залагати, савремено образовање и боље здравство", рекла jе Mихаjловић.

Kако каже, СНС неће стати у реформама коjе су започете.

"Желимо заjедно и уjедињено да живимо сви боље. Показали смо резултате у претходне две године. Грађани Србиjе и Љубовиjе веруjте вашим очима и оном што радимо, овде се гради мост и реконструишу путеви. Хоћемо да млади људи остану овде и хоћу да моj син коjи има 13 година остане у Србиjи", поручила jе Mихаjловић.

ДС je у периоду од четири године оставила око 200.000 незапослених, док је за мaње од две године откада је на челу владе лидер СНС Александар Вучић запослено око 150.000 људи у Србији.

Ми смо странка која је за претходне две године са Вучићем вредно и предано радила на територији целе Србије, дан и ноћ, неки су се смејали или критиковали, а ми смо устајали рано и радили и иза нас су одређени резултати.

Позивам бираче да 24. априла на ванредним изборима размисле о резултатима садашње владе коју предводи СНС. Надам се да ћете размислити о резултатима, а они су следећи - ДС је Србију оставила током четири године са 200.000 незапослених, а влада Вучића откада је постао премијер до данас запослила је близу 150.000 људи а незапосленост је смањена у Србији са 28 на 18 одсто.

У Крупњу има нешто мање од 2.000 незапослених и да је задатак владе да помогне да свако почне да ради, али на здравим основама, као и да створи услове да млади остану у Србији и ту заснују породицу. И када 24. априла будемо дошли на гласање, погледајте резултате и шта смо урадили, када будете хтели да заокружите број, а сигурна сам да ћемо победити.

У априлу ће почети да се ради пут од Љубовије до Крупња који је веома лош а радови ће бити завршени до 1. септембра ове године.

Када је реч о резултатима садашње владе, у 2015. израђено је рекордних око 100 километара аутопутева и да је обновљено више од 100 км пута широм Србије. Такође, влада је обезбедила 16 милијарди динара за подршку предузетницима, а ја позивам младе да то искористе.

Све што радимо, треба да радимо заједно са локалном влашћу. Држава ће увек стати уз локалну самоуправу и уз вредне и енергичне људе.

Многи пољопривредници не знају да држава даје бесповратно 53 одсто новца за набавку пољопривредне опреме и позивам сељаке да искористе ту могућност.