Вести

МИХАЈЛОВИЋ: СИГУРНЕ И ВЕЋЕ ПЕНЗИЈЕ УЗ СНС

ВРАЊЕ - Српска напредна странка је гарант сигурних пензија, као и њиховог раста у наредном периоду, изјавила је данас потпредседница СНС Зорана Михајловић.

“СНС жели да захвали пензионерима на њиховој бризи и љубави према Србији и на жртви коју су поднели у претходне две године, али и да обећа да СНС и Александар Вучић јесу гарант сигурних пензија и њихових исплата, али и гарант раста пензија на здравим основама, а не на лажима које су биле присутне у претходних 15 година”, поручила је Михајловићи у Врању.

Она је након дружења са пензионерима, са којима је пила кафу, рекла новинарима да се СНС залаже за пристојан и нормалан живот сваког грађанина у Србији и сваког пензионера и пензионерке.

“Залажемо се за здравствене услове који су им неопходни и могућности да добију негу кад год им је то потребно, као и могућност да се покажу, да раде и да постоје заједно са нама који желимо да водимо Србију напред”, нагласила је Михајловић.

Она је казала да јој је драго што пензионери воле своју земљу и што су то показали на најбољи могући начин.

“Оно што ми сигурно обећавамо - сигурно раст пензија, увек на здравим основама. Србија ради и радиће да долазе инвестиције и колико год инвестиције буду долазиле у Србију толико више ће и саме пензије да расту”, поручила је Михајловић, а пензинери су додали - то је прави пут.

Пензионери су са Михајловићком разговарали о проблемима у том гради и углавном се жалили на локалну власт у Врању, а један од њих је потпредседници СНС-а поклонио ружу и пољубио руку.