Вести

ЗА АМБУЛАНТУ У ЛИПАРУ ОПРЕДЕЉЕНО 600 ХИЉАДА ДИНАРА

Председник Скупштине општине Кула, Владимир Ђуровић и директор Дома здравља Кула, Др Жарко Шевин обишли су амбуланту у Липару, како би заједнички договорили приоритетне радове, јер је локална самоуправа определила 600.000,00 динара за реконструкцију овог објекта.

Директор Шевин је подсетио да је објекат направљен 1938. година, а да са грађевинског аспекта постоје бројни недостаци, почевши од темеља до самог стила градње.

-Локална самоуправа је определила 600.000,00 динара за санацију овог објекта. Направиће се предмер и предрачун радова и видеће се да ли су уопште та средства довољна или ће бити неопходно повећати тај износ средстава, рекао је директор Шевин. Он је додао да у амбуланти постоје озбиљни проблеми са столаријом, олуцима и то је оно што треба да се реши у месецима који долазе.

Председник Скупштине општине Кула, Владимир Ђуровић је истакао да се нада да ће опредељена средства бити довољна и додао да ће локална самоуправа учинити све што је неопходно како би објекат служио својој намени. Ђуровић је рекао да ће објекат првенствено санирати како би здравствени радници који раде у овим тешким тренуцима, имали нормалне услове за рад, као и за све грађане Липара, како би добили амбуланту какву и заслужују.

Извор: kula.rs