Саопштења

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС КУЛА

Општински одбор Српске напредне странке Кула најоштрије осуђује још једне у низу напада тајкунских медија на председника Александра Вучића и чланове његове породице са циљем да дестабилизују Србију.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА КУЛА

Општински одбор Српске напредне странке Кула најоштрије осуђује позив на убиство и линч председника Србије, Александра Вучића, који је упућен јуче током протеста "Против насиља" у Београду.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА КУЛА

У дану који је обавијен тугом и трагедијом, они који вапе за функционерским фотељама не поштују дане туге већ бескрупулозно организују протесте позивајући се на живот “без насиља”

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА

Пред нашом земљом су велика искушења и предстоји нам доношење важних и тешких одлука, а једини који на том путу може да нас води ка стабилнијом и сигурнијој будућности је председник Вучић.

Саопштење Општинског одбора СНС Кула

У дану када је требало да уједињени у подршци и одбрани наше Србије покажемо да чврсто стојимо уз председника Александра Вучића, упркос притисцима и напорима да сачува мир и стабилност за нашу и будућност наше деце, ми смо сведоци једног типичног вандалског чина и нечовечног понашања оних који стичу јефтине политичке поене.

Pages