Саопштења

ОО СНС КУЛА НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ КРИМИНАЛНЕ, ХУЛИГАНСКЕ И НАСИЛНИЧКЕ НАПАДЕ У НОВОМ САДУ И БЕОГРАДУ

Општински одбор Српске напредне странке Кула најоштрије осуђује криминалне, хулиганске и насилничке нападе који су се синоћ догодили у Новом Саду и Београду.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СНС ОО КУЛА

Када је Српска Напредна Странка дошла на власт пре седам година , обећала је корените промене и бољи живот грађана. Данас сви параметри упућују на то да су обећања испуњена и да је Србија балкански тигар.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС КУЛА

У протеклом периоду били смо сведоци поступака опозиције и њихових медијских послушника који се могу по свим параметрима ставити у исти кош са хулиганизмом и насиљем. Видели смо тестере, вешала, демолирање институција, претње и реализације шамара...

САОПШТЕЊЕ ОДБОРНИЧКЕ ГРУПЕ СНС У СО КУЛА

Обавештавамо јавност да су се одборници Српске Напредне Странке у СО Кула одлучили, имајући у виду дешавања у Скупштини Београда, да остану унутар Скупштине и на тај начин одбране легитимитет институција и народну вољу од насилне и агресивне мањине.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС КУЛА: СТОП НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА !

На жалост већине грађана у нашој Србији која је свим срцем уз политику развоја и напредовања у свакој сфери, агресивна мањина жељна некадашњих привилегија и буџетских средстава поново је извршила атак на институције и људе које је поставила управо већинска народна воља на изборима.

ХВАЛА НА ИСТОРИЈСКОЈ ПОДРШЦИ И ПОВЕРЕЊУ

Избори су најбоља прилика да видимо како грађани оцењују наш рад, те се овом приликом захваљујемо свима на поверењу и историјској подршци уз обећање да ћемо и у наредном периоду оправдати ваша очекивања.

Pages