Видео

Почела нова реконструкција Крамерове

Данас је почела нова реконструкција коловоза у Крамеровој улици у Кули. Извођач радова Терах- градња из Суботице протекле године извршио је комплетну реконструкцију ове улице. Међутим дошло је до проблема са коловозом, који иако урађен у складу са пројектом, није одговарао терену и дошло је до померања бехатон коцки. Локална самоуправа је затражила мишљење струке и наложила извођачу да поново уради коловоз. Будући да је цео пројекат у гарантном року нова реконструкција нашу општину неће коштати ништа.

Ево шта је том приликом изјавио председник Видекањић:

Црвенка - слатко срце Војводине

Лепо време током викенда измамило је хиљаде грађана Црвенке и околних места који су могли да уживају у целодневном програму манифестације "Слатки дани у срцу Бачке" на којој су се представили мали и велики произвођачи слаткиша из Црвенке, али и целе Војводине.

Дан општине Кула

Поводом Дана општине Кула 16.11. је одржана свечана седница Скупштине општине Кула, на којој су се обратили председник Скупштине општине Кула Велибор Милојичић и председник општине Кула Перица Видекањић. Поред представника општине Кула, свечаној седници су присуствовали представници републичке и покрајинске власти, западно-бачког округа, суседних општина, бројни предузетници, као и гости из Бара и Калоче и свештенство. На свечаној седници је приказана видео презентација о општини Кула, као и о активностима локалне самоуправе.

Pages