ДЕМОКРАТЕ СУ КРШИЛИ ЧАК И ЗАКОНЕ КОЈЕ СУ САМИ ДОНОСИЛИ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/10.11.2015.

Српска напредна странка поручује Демократској странци, која поново лаже и демантује чак и Европску комисију, да би им било паметније да се баве собом, бар док још увек имају странку.

Србија је видела како изгледа брига о грађанима на „демократски“ начин, када су народ довели до просјачког штапа, док су себе и своје фамилије, са увећаним банковним рачунима, и те како подмирили.

Стручњаци из ДС-а, од чијих експертиза и анализа грађани и данас имају трауме, када помену правну државу, не би било лоше да се сете да су они кршили чак и законе које су сами доносили, а да не помињемо чувену реформу правосуђа и њихове правничке акробације, заједно са разрађеним „демократским“ притиском на медије.

Разумемо да ДС баш и не разуме шта значи опоравак економије, јер је та странка, на челу са осведоченим лажовом, Бојаном Пајтићем, који и данас краде по Војводини, увела у Србију појам буразерске економије и пљачкашких приватизација, и да је за њих успешна економија само она у којој они са својим пријатељима тајкунима деле милионе од процената опљачканих народних пара.

Свесни смо и да би се Демократска странка другачије понашала у решавању избегличке кризе, јер су свој „хумани“ однос према избеглицама најбоље показали у једној београдској општини када је шеф изборног штаба ДС-a терао мигранте из Србије. А однос према српским избеглицама најбоље је показао њихов шеф, Бојан Пајтић, када се брчкао на хрватском приморју док су Срби туговали поводом годишњице Олује.

Влада Србије, на челу са Српском напредном странком, наставиће да од Србије ствара модерну економски развијену државу која ће бити стуб мира и стабилности и увек ћемо радити искључиво у корист грађана Србије, а не сопствених џепова, за разлику од ДС-a.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА