ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ КУЛА, САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Одборници Српске Напредне Странке у СО Кула протеклих дана дежурали су, као и многе њихове колеге широм Србије, у скупштинској сали локалног парламента. С обзиром да је претила опасност од насилних упада и сцена насиља у режији истих оних којима је тестера симбол политичке активности, дежурства су била једини могући начин заштите легалних и легитимних институција, а самим тим и заштите народне воље на слободним и демократским изборима.

Имајући у виду да су насилници претрпели дебакл на самозваном „историјском митингу“ и да је народ показао на чијој је страни, сматрамо да је задатак одбране институција испуњен. Одборници СНС широм Србије показали су како се политика води на миран, демократски и достојанствен начин и да су насиље и псовке ствар сметлишта историје и психопатских навика припадника опозиције. Позивамо овим путем све грађане, без обзира на било коју припадност и предзнак, на велики народни скуп 19. априла у оквиру кампање „Будућност Србије“ који ће се одржати у Београду. Овај скуп је прилика да се види шта заиста значи подршка широких народних маса. На овом скупу нећете чути речи мржње и увреда, а ни да видите тестере и вешала. Дођите да покажемо агресивној политичкој групици да су будућност Србије нова радна места, болнице, вртићи, путеви, а не черупање државних ресурса и трошење народног новца од стране представника ружне политичке прошлости.