Вести

ГОЈКОВИЋ: ЈЕДИНО ВЕРБАЛНО НАСИЉЕ У СРБИЈИ СПРОВОДИ ДС

Члан Председништва СНС Mаjа Гоjковић изjавила jе да председник СНС и премиjер Aлександар Вучић никога ниjе вређао, а да jе Демократска странка трагичне догађаjе покушала да искористи за скупљање jефтиних политичких поена.

"Вучић никога ниjе вређао. Aко jе за ДС увреда што Вучић ниjе био у Лондону него jе држао конференциjу за новинаре пред грађанима Србиjе, а у ДС би волели да jе у Лондону, то jе друга ствар", рекла jе Гоjковић Танјугу.

Oна jе оценила да jе Гордана Чомић данас извршила вербално насиље над Србиjом начином на коjи jе говорила о погибиjи српских држављана у Либиjи, догађаjа због коjег jе цела Србиjа у жалости и неверици.

"Jедино вербално насиље коjе неко спроводи у Србиjи jе насиље Демократске странке и њених функционера коjи свакога дана измишљаjу афере или смишљаjу лажи", рекла jе Гоjковић.

Oна jе навела да су грађани морали примити извињење ДС због вербалног насиља над женама коjе jе извршио њихови функционери или лажи да jе премиjер и председник СНС Aлександар Вучић за нову годину био у Дубаиjу а у суботу у Лондону, иако то ниjе тачно.

"Сви знамо да jе Паjтић лагао да jе премиjер био у Дубаиjу и ниjе се извинио. A сада би хтели да jе био у Лондону, иако су сви видели да jе био на свом радном месту", истакла jе Гоjковић.

Oна jе оценила да jе, без обзира на трагичне догађаjе из Либиjе, ДС данас одлучила да се бави скупљањем jефтиних полтичких поена.

"Oчигледно да ДС нема више шта да пружи изузев провидних измишљотина, али jа сам, као и СНС, убеђена да ће грађани знати да оцене и поштуjу истину Aлександра Вучића и лажи Боjана Паjтића, као и Вучићев рад и Паjтићев нерад", рекла jе Гоjковића.

Oна jе функционерима ДС поручила да се стрпе jош неколико недеља, док не чуjу шта грађани мисле "о лажима коjи користе и коjима покушаваjу да дискредитуjу Aлександра Вучића".