Вести

ЈОВИЧИЋ: ДС НЕМА ВИШЕ НИКАКВУ ПОЛИТИКУ

"Демократска странка више нема никакву политику, нити зна у ком правцу иде. Они не могу ни са својом странком да се изборе, а камоли да понуде нешто држави", рекао је, гостујући у емисији "Профил", потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Александар Јовичић.

"Када немате политику, онда сте увек априори против нечега. Ми смо усвојили у Скупштини преко двеста закона, а ДС је био против сваког закона. Немогуће да ниједан закон не ваља", додао је Јовичић. Александар Јовичић се осврнуо и на инвестицију "Београд на води" од 300 милиона евра у првој фази, у којој ћемо упослити младе архитекте, пројектанте, грађевинце, машинце и све друге људе који ће радити на том пројекту, а по речима Јовичића, ни то не ваља Демократској странци.

"Зашто то не ваља? Зато што пројекат спроводи Александар Вучић. Зато што, по први пут у новијој историји имамо човека који је поштен и одговоран, човека који воли своју земљу и ради у интересу нашег народа. У овом пројекту нема никог ко ће да се 'овајди', док, на пример, за време Демократске странке имали сте Драгана Шутановца, који је, као министар одбране, од министарске плате купио пашњак на Врачару, а знате да је Врачар најатрактивнија локација у Београду, направио зграду и продаје станове. Ко од тога имао корист? Само Драган Шутановац, и можда, људи који су инвестирали са њим", рекао је Јовичић.