Вести

Листа „Доњи град по мери грађана“

Листа „Доњи град по мери грађана“ освојила 15 места на изборима за савет месне заједнице Доњи град Кула - СНС општински одбор Кула поносан на остварене резултате

Убедљиву победу на јучерашњим изборима за савет месних заједнице Доњи град Кула однела је листа „По мери грађана“, која је освојила свих 15 места, на чега је посебно поносан одбор Српске напредне странке у Кули. Према
прелиминарним резултатима за чланове Савета изабрани су: Зоран Рашковић, Саша Голочорбин, Имре Блашко, Жолт Гога, Милош Данилов, Мелинда Бурић-Балинт, Слободан Бедичин, Снежана Шајин, Зоран Бугарин, Золтан Гонцлик, Јожеф Јут, Ђено Леђенац, Предраг Зорић, Драгана Каћански и Радослав Смиљанић.

Према бирачком списку закљученом од стране Општинске управе, у недељу је право гласа имало 5.220 бирача, а гласало је 1711, што представља више од 30% бирача.
Грађани у месној заједници Доњи град гласали су на пет бирачких места. Статутом месне заједнице Доњи град је предвиђено да од 37 кандидата који су утврђени на збирној изборној листи 15 који добију највећи број гласова ће бити изабрани за чланове Савета месне заједнице.