Вести

MИХАJЛОВИЋ: ГРАЂАНИ ДА РАЗМИСЛЕ КОГА ЖЕЛЕ ЗА ПРЕМИJЕРА

Потпредседница владе и Српске напредне странке Зорана Mихаjловић изjавила jе данас да ће се грађани на предстоjећим изборима опредељивати на основу резултата, те оценила да СНС нема разлога да страхуjе од десничарских партиjа.

"Резултати су оно што опредељуjе где ћемо бити и мислим да нико од нас не треба да се плаши. Пред грађане излазимо са оним што смо урадили", поручила jе Mихаjловић у изjави Танјугу.

Упитана да ли се плаши доброг резултата десничарских странака на изборима, Mихаjловић jе рекла да грађани треба само да погледаjу коjи су резултати свих странака и да размишљаjу кога желе да виде као председника владе.

Хоћемо ли да видимо Санду Рашковић Ивић, коjа нас сигурно води у изолациjу као премиjер Србиjе, упитала jе Mихаjловић и додала: "хоћемо да видимо Бошка Oбрадовића, коjи се заклања иза породице и деце, а суштински заговара изолациjу Србиjе и санкциjе".

"Хоћемо ли да видимо Tадића коjи jе водио и Савет за инфраструктуру, а за његово време се градило 15 километара пута или хоћемо Паjтића, коjи jе практично смањио плате и повећао незапосленост у Воjводини?

Или хоћемо да видимо оне коjи су за две године изградили преко 100 километара пута и коjи имаjу визиjу где треба да иде Србиjа, а ту пре свега мислим на СНС и премиjера Вучића", поручила jе Mихаjловић.

Извор: "Танјуг"