Вести

МИХАЈЛОВИЋ: ОВЕ ГОДИНЕ 150 КИЛОМЕТАРА НОВОГ ПУТА

Наш план је да ове године буде изграђено 150 километара новог пута, од чега 86 километара ауто-пута, и додатних 150 километара рехабилитованог пута, изјавила је министарка саобраћаја Зорана Михајловић.

"Тренутно траје грађевинска сезона, ја сам на терену сваки дан и за мене је најважније да се путеви граде, да нема застоја. Јер подвиг који је направљен у време ове владе, а то је да градимо 10 пута више него пре, мора да се настави", рекла је Михајловићева.

На питање да председник Србије Томислав Николић, који ју је раније "често проучавао", као да се примирио, Михајловићева је одговорила "нити се председник уморио, нити смо ми у свађи, без обзира како неко гледа на написе у медијима од пре неколико месеци".

"Он је увек позван да критикује свакога од нас и ја ћу увек веома озбиљно саслушати и промислити о свему што и мени и другим каже, јер је реч о човеку озбиљног политичког искуства. А ако нисте спремни да чујете критике, онда не можете да се бавите послом којим се ја бавим", рекла је министарка.

Михајловићева је истакла да многи тешко прате темпо који је наметнут, а то је једини темпо који може да донесе побољшање животног стандарда у Србији и напоменула да остаје при ставу да је потребно да неки министри из СПС буду видљивији, да и јавно исказују подршку свим тешким и болним мерама које влада предузима.

Михајловићева, која је и потпредседник СНС, каже да је извесно да ће се одржати покрајински и локални избори.

"Ми процењујемо да ћемо ускладити покрајинску и локалну власт с политичким расположењем грађана и политичким односима на републичком нивоу", рекла је Михајловићева.