Вести

Омладински едукативни семинар СНС-а одржан у општини Кула

Општинском одбору Српске напредне странке у Кули и Унији младих СНС-а у Кули припала је велика част да у недељу, 29. Новембра 2015. године, угости велики број омладинаца СНС-а, како са територије општине Кула тако и шире.
Организован је едукативни семинар, осмишљен као интерактивна едукација са тимском презентацијом и јавним наступом. Након уводног дела, односно предавања о техникама тимске презентације које је одржао Шеф едукативног центра СНС-а Милан Стевановић, испред више од 200 омладинаца из Новог Сада, Зрењанина, Сомобра, Апатина, Оџака, Куле, Новог Сада и Београда, сваки од поментуих градова представљен је био од стране свог тима, омладинаца СНС који су представили општину, из које долазе, на најбољи могући начин.
Након семинара организован је скромни коктел који су уприличили домаћини, кулски напредњаци.
Општински одбор Српске напредне странке у Кули још једном је показао колико је добар домаћин и позвао све присутне да опет посете општину Кула у неком наредном периоду.
Надамо се да ће се овакве едукације младих напредњака и њихова дружења и размена идеја и мишљења и даље наставити јер смо мишљења да посебно младе људе треба подржавати - млади су наша будућност.

Јелена Милићевић
Српска напредна странка
СНС ОО Кула