Вести

ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПОДА У ЦРВЕНАЧКОЈ ХАЛИ

Радови на санацији и реконструкцији хале “Слободан Чиле Мишковић” у Црвенки, који су започети реконструкцијом крова, настављени обнављањем ЛЕД расвете у хали и постављањем нове столарије, настављени су данас постављањем новог пода. Директор Спортског центра општине Кула Владан Рачић врло емотивно је доживео почетак радова у хали.

-Преко тридесет година, сваки дан сам у овој хали и она мора да се реновира. Ово је четврта фаза радова и верујем да ће да буде на понос свих грађана Црвенке. Рачић је истакао да ови радови обухватају још и постављање рампи за особе са инвалидитетом и улаз за хитне случајеве, а рок за завршетак радова је 60 дана.

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић је истакао да већ годинама уназад средствима Покрајине, општине, а у овом случају и средствима Министарства за спорт, фазно је реконструисан један од најзначајнијих спортских објеката у општини Кула.

-Урађена је реконструкција крова, постављена је нова ЛЕД расвета, урађени су портали и замењена је столарија, а сада је на ред дошло и мењање пода. Надамо се да ће следеће године доћи до радова на изолацији и да ћемо тиме завршити радове на овој хали, рекао је председник Миљанић.

Приликом раније посете хали, министар Вања Удовичић и Министарство спорта и омладине су препознали потребе Спортског центра општине Кула за обнављањем спортске инфраструктуре, те су обезбедили потребна средства за ове радове, закључио је председник Миљанић.

Извор:kula.rs