Вести

Српска напредна странка прославила 7 година постојања

Српска напредна странка прославила 7 година постојања
На скупу у Центру „Сава“ у Београду 17. Октобра 2015. Године Српска напредна странка је прославила седам година постојања. Скуп су подржали и кулски напредњаци у великом броју.
На обележавању рођендана странке присутно је било комплетно руководство напредњака на челу са Александром Вучићем и то: Никола Селаковић, Зорана Михајловић, Братислав Гашић, Радомир Николић, Игор Мировић, Маја Гојковић, Јадранка Јоксимовић и многи други, као и многобројни амбасадори страних земаља, лидери других партија и црквени великодостојници. Међу присутнима је био и председник Србије Томислав Николић, потпредседник Влад Ивица Дачић, Расим Љајић, Александар Вулин и многи други.
Председник србије Томислав Николић је изјавио да нема боље владе од владе Српске напредне странке и бољег премијера од Алексаднра Вучића и поручио члановима странке да нико не може да их победи и да не дозволе сами да то учине. Он је додао да су му у срцу најмилији, странка, позивајући све напредњаке да се за истину, правду и нашу Србију боре часно, аргументовано, храбро и упорно. Николић је истакао да је Српска напредна странка преузела државу у најтеже време, а да смо доживели да о Србији с поштовањем говоре они за које су Срби били, а можда смо и сада, само они које треба кажњавати до исцрпљивања.
Премијер Александар Вучић изјавио је да данас Србијом више не управљају тајкуни, захваљујући политици и реформама које подразумевају беспоштеднуборбу против корупције и криминала, а које је предузела влада чију окосницу чини Српска напредна странка. Вучић је такође истакао како су напредњаци затекли земљу у хаосу, да су фнансије биле у минусу, а све приватизације које су обављене – криминалне. Захваљујући одличној политици и мерама које је предузела актуелна влада, али и разумевању грађана за тешке и болне реформе, сада су финансије у плусу, грађани се могу надати повећању плата и пензија, а србија је поштована свуда у свету.

Србија ће бити успешна земља – рекао је Александар Вучић.