Вести

УБЕДЉИВА ПОБЕДА ЛИСТЕ "ЛИПАР ИДЕ НАПРЕД" И "НОВА ЦРВЕНКА ИДЕ НАПРЕД"

Да грађани подржавају Српску напредну странку доказ су и избори за чланове Савета Месне заједнице Липар и Месне заједнице Нова Црвенка, где су бирачи дали апсолутну подршку листи „Липар иде напред“ и „Нова Црвенка иде напред“. Према незваничним резултатима, а коначне резултате ће саопштити Изборна комисија за спровођење избора за чланове Савета МЗ, своје бирачко право у насељеном месту Нова Црвенка искористило је скоро 50 одсто наших суграђана, док у насељеном месту Липар тај проценат износи око 38 одсто. Листа „Липар иде напред“ однела је убедљиву победу и освојила је свих 11 мандата, док је листа „Нова Црвенка иде напред“, такође са убедљивом победом, освојила свих пет мандата. Обе ове листе подржала је Српска напредна странка.

„Грађани су препознали шта смо урадили у протеклом периоду, од капиталних до инфраструктурних пројеката. Оно што је приоритет је наставак улагања у комуналне и инфраструктурне радове, а ускладу са тим настављамо да радимо и на осталим стварима који су део политике Владе Србије и председника Александра Вучића“, рекао је Дамјан Миљанић, испред ОО Српске напредне странке Кула и изразио захвалност на подршци и поверењу свим грађанкама и грађанима насељених места Липар и Нова Црвенка, који подржавају Српску напредну странку и председника Александра Вучића.

Владимир Ђуровић, шеф изборног штаба Липар изразио је посебну захвалност грађанима Липара. „Желим да се захвалим Липарчанима који су дали подршку нашем председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци. Овакав резултат, нас све обавезује, а посебно новоизабране чланове Савета да у свакодневним контактима са грађанима решавају проблеме у селу, у чему ће имати апсолутну подршку са свих нивоа“, рекао је шеф изборног штаба Липар Владимир Ђуровић.

Милорад Тунгуз, председник Месног одбора Нова Црвенка рекао је да је ово веома важна победа целог тима. „Важна победа целог тима. Захваљујем се свим грађанима Нове Црвенке који су препознали квалитет и вредности кандидата за Савет МЗ Нова Црвенка. Битно је да смо сви јединствени и да тежимо ка бољем и напреднијем месту“, рекао је председник МО Нова Црвенка Милорад Тунгуз.