Вести

УБЕДЉИВА ПОБЕДА ЛИСТЕ "ЗАТО ШТО ВОЛИМО СИВАЦ"

Да грађани подржавају Српску напредну странку доказ су и избори за чланове Савета Месне заједнице Сивац где су бирачи дали апсолутну подршку листи „Зато што волимо Сивац“. Своје бирачко право искористило је скоро 55 одсто наших суграђана, а листа „Зато што волимо Сивац“ коју је подржала Српска напредна странка однела је убедљиву победу и освојила је свих 11 мандата.

„Грађани су препознали шта смо урадили у протеклом периоду, од капиталних до инфраструктурних пројеката. Оно што је приоритет је наставак улагања у комуналне и инфраструктурне радове и уређење природне оазе Мали Стапар, а ускладу са тим настављамо да радимо и на осталим стварима који су део политике Владе Србије и председника Александра Вучића“, рекао је Дамјан Миљанић, испред ОО Српске напредне странке Кула и изразио захвалност на подршци и поверењу свим грађанкама и грађанима Сивца, који препознају квалитет наших кадрова и подржавају Српску напредну странку и председника Александра Вучића.

Велибор Милојичић, шеф изборног штаба изразио је посебну захвалност Сивчанима.

Желим да се захвалим мојим суграђанима који су историјском излазношћу, од преко 54%, на изборе за чланове Савета МЗ дали пуну подршку нашем председнику Александру Вучићу, Српској напредној странци, општинском руководству као и Месном одбору Сивац. Овакав резултат, осим што прија, истовремено и обавезује новоизабране чланове Савета да у свакодневним контактима са грађанима сагледавају и решавају проблеме у нашем месту. У томе ће имати пуну подршку, како општинских, тако и покрајинских и републичких органавласти. Сивац незаустављиво иде напред, својим радом, енергијом и одговорношћу наставићемо да радимо у интересу наших суграђана, шеф изборног штаба Велибор Милојичић.

Ђорђо Перуничић, председник Месног одбора Сивац рекао је да је ово веома важна победа целог тима.

„Важна победа нашег тима. Захваљујем се свим грађанима Сивца који су препознали квалитет и вредности кандидата за Савет МЗ Сивац, што су потврдили и изразито великом излазношћу од скоро 55 одсто. Битно је да смо сви јединствени, да имамо исту визију, тежимо ка бољем Сивцу, како би наш Сивац ишао напред“, рекао је председник МО Сивац Ђорђо Перуничић.

Право гласа је имало 6273 уписаних бирача, који су гласали на седам бирачких места, а данас је своје бирачко право искористило око 3400 гласача, док ће званичне резултате саопштити Изборна комисија за спровођење избора за чланове Савета МЗ.