Вести

Унија жена Српске напредне странке ОО Кула посетила Црвени крст и обрадовала најмлађе суграђане

Унија жена Српске напредне странке ОО Кула, посетила је 21. октобра 2015. године Црвени крст у Кули и том приликом деци која су укључена у програм инклузије ромске деце, као и деци из осетљивих група у образовању - поделила поклоне и слаткише. Деца су се посебно обрадовала јер је испуњена њихова жеља да добију опрему за компјутер како би могли да слушају музику и различите садржаје везане за образовање.

Према речима председнице Уније жена СНС у Кули и народна посланице др Љиљане Бероње овакве посете су веома важне не само због хуманитарног карактера, већ и због дружења и креативног рада са нашим најмлађим суграђанима.
– Потрудићемо се да и у наредном периоду буде што више оваквих активности и да изађемо у сусрет где год је потребна нека помоћ, а уколико је то у нашој моћи – изјавила је др Љиљана Бероња.

Деца су у Црвеном крсту пронашла уточисте од проблема и веома лоших услова у којима живе. Прилику да им се на неки начин улепша време проведено у просторијама Црвеног Крста искористиле су чланице Уније жена СНС, које су се децом дружиле и уживале у заједничком креативном раду.

Чланице уније жена СНС-а су том приликом у знак захвалности од деце добили „Захвалницу“ коју су уручиле стручна сарадница Црвеног Крста, Бранислава Леђенац и секретарка, Неда Рајачић.